Trillingsfrequentie verhogen? Say that again?

Als ik iemand een paar jaar geleden had horen zeggen: ‘Ik help je om je trillingsfrequentie te verhogen’ dan had ik waarschijnlijk heel vreemd gekeken. 

Vertwijfeld.

Me afvragend: wat is dit voor iets vaags?

Maar uiteindelijk ook wel nieuwsgierig. Dat zit nu eenmaal in mijn aard. 

Door die nieuwsgierigheid ben ik bij dit onderwerp terecht gekomen en ik heb het niet meer losgelaten. Man, wat is dit machtig interessant. Een aantal jaar geleden wilde ik perse een antwoord vinden op deze vraag: 

Waarom bereik ik het ene doel met gemak en is het soms een grote worsteling

Ik heb mezelf geobserveerd, geanalyseerd en uitgedaagd. Dat alleen klinkt misschien al heel vaag. Dat is dan weer de journalist in mij. Mijn eigen observaties vergeleek ik met wat er in de literatuur is verschenen over doelen bereiken. Eigenlijk paste niets precies bij wat ik deed. 

Het meeste was veel te veel gericht op strakke planningen maken, time management en andere praktische vaardigheden. Tot ik uiteindelijk op een Amerikaanse psychiater en een Japanse onderzoeker stuitte. Zij hadden het over trillingen, bewustzijn en energie.

Alles viel op zijn plek voor mij. 

Het was soms taaie kost om te lezen, maar ik begreep het meteen omdat het enorm aansloot bij mijn eigen ervaringen. En wat bleek: hier waren veel meer mensen mee bezig. Veel meer. 

En hoe vaag het in eerste instantie ook klonk, uiteindelijk bleek het helemaal niet vaag te zijn en ook niets ‘nieuws’. Albert Einstein is een gewaardeerd wetenschapper en introduceerde in 1905 zijn bekende formule. 

Alles is energie. 

 

Dat heeft alles met die trillingsfrequentie te maken. Deze energie heeft een bepaalde frequentie. Denk bijvoorbeeld aan geluid. Als geluid langzaam trilt, ervaren wij dat als een lage toon. Trilt het snel, dan horen wij een hoge toon. Zo trilt alles om ons heen, alleen kunnen wij dat niet waarnemen.

En als alles energie is, bestaan wij dus ook uit energie. In feite bestaat 97,85% van lichaam uit deze elementen: 

65% zuurstof, 18% koolstof, 10% waterstof, 3% stikstof (eiwitten en DNA), 1,5% fosfor (DNA, botten en tanden), 035% calcium (botten, tanden en bloed). En al deze elementen zijn weer samengesteld uit atomen. En deze atomen trillen. 

Hoe het komt dat atomen trillen vind ik niet relevant. Verder dan dit feit wil ik de wetenschap niet induiken, dat is voor andere mensen. Ik verdiep me liever in de toepasbaarheid ervan en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om ons dadelijks leven fijner te maken.

Zonder dat we het doorhebben leven wij in een groot energieveld.

Energieveld? Ja, alles in en om heen bestaat dus uit energie. De energie om ons heen is het energieveld. Zie dit als een vis in de oceaan. Die vis heeft ook niet door dat hij in het water zwemt. Zijn hele omgeving bestaat uit water, dus dat is de normaalste zaak van de wereld voor die vis. 

Beweegt hij met de stroom mee, dan komt ‘ie makkelijk op een bepaalde bestemming. En zwemt hij tegen de stroom in, dan wordt het moeilijker. Ook dat geldt exact hetzelfde voor ons: bewegen we tegen die energiestroom in, dan maken we het onszelf moeilijker. Bewegen we met die energiestroom mee, dan is alles makkelijker.  

Klinkt eigenlijk heel logisch, toch? Is het ook.

Alleen jammer dat we niet op school leren hoe we dan met die stroom mee kunnen bewegen. Daarom pak ik die stok op. Het is mijn missie om mensen te leren hoe ze in die stroom terecht kunnen komen, zodat ze makkelijker hun doelen kunnen bereiken. Op een manier die écht bij hen past, want iedereen heeft zijn ‘eigen stroom’. Zodra je je meer bewust wordt van die stroom, vergoot je namelijk het contact met jouw eigen persoonlijke kracht en je intuïtie. Zo kun je stappen zetten die bij jou passen en leer je veel meer op jezelf te vertrouwen.

En dat maakt het al een stuk minder vaag. 

Kind Regardz, Yvonne

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *