Aaffien de Vries over focus, maar dan anders

In deze aflevering gaat Yvonne van Balkom in gesprek met ondernemer Aaffien, eigenaar van FocusCentrum Aaffien de Vries.

Meteen deze podcast luisteren kan hier:

Luisteren via iTunes of Spotify kan via deze links: 

Welkom bij de Wat Als Alles Lukt-podcast. Gehost door Yvonne van Balkom. Zij is journalist, personal branding fanaat, ondernemer en nog heel veel meer. Haar passie ligt bij het delen van echte, pure verhalen én innerlijke groei. Die twee combineert ze in deze podcast.

Deze keer hoor je haar gesprek met Aaffien de Vries. Zij is focusbegeleider, trainer en opleider. Ze heeft haar eigen focuscentrum en geeft ook nationaal en internationaal workshops en lezingen over dit onderwerp.
Het gaat hier niet om de gewone focus, waar je wellicht in eerste instantie aan denkt. Deze manier van focus vergroot je rust en levenslust, het vergroot je autonomie en verbinding, geeft je meer vrijheid en verantwoordelijkheid en enorm belanrgijk: het geeft een sterk gefundeerd gevoel van ‘dit ben ik’.

Bijna iedereen ervaart nu momenten of periodes van spanning en onrust. Aaffien inspireert je om daar op een hele constructieve manier mee om te gaan. Een manier die de wereld mooier maakt. En dat is wat we nodig hebben in deze tijd. Daarnaast geeft deze manier je houvast om beslissingen te maken. Waarschijnlijk draait jouw hoofd nu overuren van alle keuzes die je te maken hebt. Hoe kom je erachter wat je nu eigenlijk écht wilt? Je ontdekt het in deze podcast.

Veel luisterplezier!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *