Mijn talks zijn interessant voor mensen die willen weten hoe je anderen inspireert en hoe je zelf kunt putten uit je eigen bron van inspiratie, zodat je in die befaamde 'flow' terecht komt. Ik combineer mijn kennis uit drie vakgebieden; communicatie, beïnvloedingspsychologie en bewustzijn. Deze combi zorgt ervoor dat ik de kennis die ik deel wetenschappelijk kan onderbouwen én kan bekijken vanuit energetisch perspectief.

Talks

Momenteel heeft Yvonne één hoofdlezing:

Ondernemen vanuit 100% inspiratie.

 

Over de magie en onzin van flow. Over het inspireren van anderen. Over het vinden van je eigen flow inspiratie. Onderwerpen die aan bod komen: ego, Universele Wetten, flow, inspiratie, bewustzijn en aanverwante thema’s. We bespreken de zin én onzin ervan, de fabels én de feiten.  

Online en offline. De talk duurt ongeveer een uur en wordt deels op maat gemaakt per opdrachtgever.