Gaan staan voor je boodschap op jouw eigen manier kan soms heel spannend zijn. Wat zullen de reacties zijn? Klinkt het hardop net zo goed als in je hoofd? Krijg je de ander mee in je verhaal? Ik ben er voor de mensen met een waardevolle boodschap. Speak up! Samen zorgen we ervoor dat jij staat als een huis. En je boodschap dus ook.

Voor zelfstandig ondernemers:

[3x30]
Business
Experiment

[PERSOONLIJKE BEGELEIDING] Drie keer per jaar start ik met een heel bijzonder traject. Maximaal 12 zelfstandig ondernemers kunnen eraan deelnemen. Ik ga hen persoonlijk begeleiding bij een bijzonder experiment. Voor mij is het geen experiment; ik ben dit concept al 15 jaar aan het finetunen. Voor jou is het wel een experiment! Een experiment wat je een enorme boost gaat geven qua mindset, energie, flow én omzetstijging. 

Discover
Your
Business Identity

[WORKSHOP] Wanneer ik om me heen kijk, zie ik veel zelfstandig ondernemers elkaar nadoen qua marketing en communicatie. Zonde. Het gaat er niet om dat je het wiel opnieuw uitvindt, het is wel belangrijk dat je ontdekt wat bij jou past. Bij jouw essentie. In totaal zijn er 12 verschillende Business Identiteiten. Het kan goed zijn dat jij een ‘avonturier’ bent. Daar hoort een hele andere manier van marketing- en communicatie bij dan een ‘rebel’. Zodra je ontdekt welke Business Identiteit bij jou past (gebaseerd op de archetypen van Jung) dan kun je jezelf laten zien op een manier die 100% aansluit bij wie jij bent. Dat geeft vrijheid!

Find
Your
Business Stories

[WORKSHOP] Stop met overtuigen en start met inspireren. De beste manier om dat te doen is door relevante business verhalen te delen. Niet zomaar verhalen, maar de juiste verhalen. Verhalen die heel bewust geselecteerd zijn om in te zetten in jouw marketing- en sales. Deze verhalen hebben we allemaal! Je moet alleen net even weten welke verhalen dat zijn en hoe je ze effectief kunt inzetten. Na deze workshop weet je wat voor jou de belangrijkste verhalen zijn om te delen, heb je het allerbelangrijkste verhaal helemaal uitgewerkt en ken je een storytelling structuur die je voortaan met succes weet in te zetten in elk verhaal dat je vertelt.

Work in progress

[PERSOONLIJKE BEGELEIDING] Ik ben een echte conceptdenker, maar sommige ondernemers zijn niet in een vast concept te vangen. 🙂 Ik begeleid diverse ondernemers met vraagstukken die niet in een traject of workshop passen. Zo begeleid ik ondernemers om hun verhaal in boekvorm vast te leggen. Of sommige ondernemers werken op maandelijkse basis met mij samen om continu te werken aan de verbetering van hun zichtbaarheid. Wil je ook eens sparren wat ik voor jou kan betekenen? Plan een inspiratie call en dan komen we daar samen achter.

Voor bedrijven en organisaties:

Inspiratie Consultancy

[CONSULTANT] Stop met overtuigen en start met inspireren. Hoe voer je dat door in je meetings, in je boodschap, in je interne of externe communicatie. Voor diverse bedrijven en organisaties word ik als consultant ingezet om mee te denken en te sparren over hun communicatie. Ze willen graag stoppen met overtuigen en starten met inspireren. Daar denk ik graag over mee. 

Inhouse workshop / lezing

[SPREKER] Met fijne regelmatig word ik gevraagd om te komen spreken over inspiratie. Hoe inspireer je anderen met jouw boodschap? Ik bekijk het samen met het publiek van de esoterische kant én wetenschappelijke kant. Pre Corona offline, tegenwoordig ook online. Ik verzorg een actieve lezing van 2 uur. Deze pas ik desgewenst aan aan het bedrijf. Ook de lengte kan eventueel worden aangepast. Prijs is op aanvraag. Houd rekening met een tarief vanaf 1.500 euro, excl. btw.

In contact komen? Check this out: