"Ik ben er voor de mensen met een waardevolle boodschap. Speak up! Samen zorgen we ervoor dat jij staat als een huis. En je boodschap dus ook.
Alles wat ik doe, draait om twee kernzaken: 
> Ontdekken wat je kernboodschap is
> Deze kernboodschap krachtig delen
Wanneer jij klaar bent om next level te gaan qua spreken, dan ben ik er voor je!"

Yvonne van Balkom

Er zijn 4 manieren om met mij samen te werken:

Persoonlijke presentatiecoaching

Samen gaan we op ontdekkingstocht. Wat is jouw boodschap en hoe uit je die op de meest krachtige manier zodat je anderen inspireert?

In een persoonlijk traject van een aantal weken gaan we samen een bijzondere reis tegemoet.

Pick my brain workshops

Ik deel al mijn beste tips en adviezen met je in mijn workshops. Je ontdekt je eigen business identiteit en ik leer je beïnvloedingstechnieken (ik zeg liever: inspiratietechnieken), presentatievaardigheden, lessen uit de neuromarketing, ons onderbewustzijn, storytelling. De hele mikmak.

In-house consultancy

Voor diverse bedrijven en organisaties word ik als consultant gevraagd om en te sparren en adviseren over hun communicatie-uitingen. Van overtuigen naar inspireren. Daarvoor zet ik mijn kennis over het brein in om ervoor te zorgen dat de boodschap écht binnen komt en wordt onthouden.

Practice what you preach

Natuurlijk spreek ik zelf ook graag. Op het podium voel ik me thuis. Dat voelt als kunst maken. Mijn thema: inspiratie. Hoe inspireer je anderen met jouw boodschap? Pre Corona offline, tegenwoordig ook online. Ik verzorg een actieve lezing/keynote van 30 minuten tot 2 uur.