Ontdek waarmee jij het verschil maakt

Discover your Magic

Je vak beheers je ondertussen wel. Je bedrijf draait prima. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd om te gaan staan voor jouw boodschap, jouw visie. Jezelf laten zien. Niet meer meelopen met de rest, maar kleur bekennen. Met een heldere communicatie, waarmee in één oogopslag duidelijk is wie je bent en waar je voor staat.

connectie fase

Discover Your Magic

Voordat we je boodschap gaan vertalen naar een inspirerende presentatie, website of andere uiting gaan we eerst een paar stappen terug. 

We gaan terug naar jouw kern. 

We gaan ontdekken waarom je doet wat je doet. We gaan ontdekken wie jij diep van binnen bent. We gaan ontdekken waar je voor staat met jouw bedrijf.

Dit voel je misschien al – of waarschijnlijk, maar het onder woorden brengen is een ander verhaal.

Dat gaat dus verder dan goed zijn in je vak en gewoon een ‘prima’ bedrijf runnen. Dit gaat veel dieper. Dit gaat om jouw visie. Staan voor wie je bent.

Oftewel: we gaan je onderscheidend vermogen ontdekken. Om het toch een beetje officieel te benoemen. 

 

Durf je het aan?

Hoe werkt onze samenwerking?

Je moet het aankunnen dat ik je van tevoren niet exact vertel wat we gaan doen. Niet omdat ik dat niet, maar omdat ik het ook niet weet. Ik geloof niet dat dit werk kan in een vast traject waarbij ik met iedereen dezelfde stappen doorloop. Jij bent uniek. Dus jouw proces is ook uniek. 

Dus?

 

Per keer dat we bij elkaar komen, check ik van tevoren wat nodig is om weer stappen vooruit te zetten. Ik voel dat aan, ik haal het uit mijn 20-jarige ervaring en het is altijd de meest logische stap die voortkomt uit de vorige. Ik bekijk dat stap voor stap en begeleid jou in dat proces.

Bijvoorbeeld…

Waar spreken we af? Dat kan bij jou zijn, bij mij op kantoor, in de natuur of ergens anders. Wat gaan we doen? Ik kan je interviewen, we doen samen een oefening om tot de kern te komen of misschien wel een visualisatie. Alles kan.

We laten het exacte eindresultaat los. Onze stip op de horizon is dat we een heldere, duidelijke kernboodschap naar boven willen halen en dat duidelijk is wie je bent en waar je voor staat. Maar wat dat exact betekent? Dat gaan we samen ontdekken. En ja, het kan zomaar zijn dat tijdens dit proces blijkt dat je bedrijfsnaam helemaal niet klopt. Je krijgt een nieuwe van me. Of plotseling ontstaat er een methode uit jouw eigen werkwijze. Dat is de magie van dit proces. Je komt uit op plekken die we van tevoren niet kunnen bedenken. Daarom laten we het ontstaan.

Wat drijft jou? Waarom doe je wat je doet? We ontdekken onder andere jouw persoonlijke kernwaarden. Dit maakt duidelijk waar je voor staat en wat voor jou – en je bedrijf – belangrijk is. Dit geeft leiding en richting.

We gaan terug naar jouw kernverhaal met behulp van de 12 archetypen van Jung. Dit maakt ook voor jezelf duidelijk waar je voor staat. Een brok aan herkenning. 
Dat maakt impact.

Wat doen we verder nog meer? Dat kan ik van tevoren niet zeggen. Dat ontvouwt zich vanzelf. Voor iedereen werkt het net wat anders. Daarom is het hele proces maatwerk. Je krijgt wat je nodig hebt. Dat zorgt voor resultaat. 

Alles wat we tijdens deze fase ontdekken leggen we vast in een persoonlijk document. Dit is de basis van al je communicatie. Weet je het even niet? Je pakt je document erbij en alles is weer helder. Dat geeft vertrouwen en rust.

Hoe lang duurt het?

We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek inventaris ik waar jouw behoefte ligt. Het is ook meteen voor ons beide een check of we het zien zitten om samen te gaan werken. Na dit gesprek kan ik in grote lijnen helder maken wat we gaan doen. Hoevaak we bij elkaar komen bijvoorbeeld. Een keer per week, vaker of minder? In totaal duurt deze fase gemiddeld 2 tot 5 weken. En natuurlijk krijg je een prijsopgaaf van me, zodat je kunt bepalen of je aan de slag wilt.

Wil je ervoor gaan?

Leuk!

Het zal je misschien al zijn opgevallen dat we vrij ‘diep’ gaan in dit persoonlijke traject. Je gaat nieuwe dingen over jezelf ontdekken die enorm waardevol zijn. Dit doe je dus niet ‘zomaar even’. En ik ook niet. 

Dit betekent dat ik met een beperkt aantal klanten werk in dezelfde periode. Op het moment heb ik mijn maximum bereikt en neem ik geen nieuwe klanten aan. Vanaf januari 2021 heb ik weer ruimte voor nieuwe klanten.

Wil je met mij aan de slag of meer weten over een samenwerking? Erg leuk! Het beste kun je dit op tijd alvast laten weten, zodat ik jouw plek kan reserveren.

Ga je mee op avontuur?

"Met mij samenwerken vraagt ergens ook wel om lef. We gaan echt 'diep naar binnen'. Maar - trust me - er komt dan zoveel moois naar buiten. Ik begeleid je graag in dat proces. Dit verrijkt je leven. Het geeft zoveel voldoening als je weet waarom je doet wat je doet. Je bedrijf is dan niet zomaar een bedrijf meer. Je werk is niet zomaar je werk meer. Je eigen 'waarom' is kraakhelder. Je werk krijgt zo veel meer betekenis. Die voldoening geeft een magisch gevoel."

Yvonne van Balkom