Eigenlijk heb ik geen klanten. De mensen waar ik mee samenwerk zijn veel meer dan dat. Ik werk sowieso alleen samen met mensen die net als ik een verschil willen maken. Daarnaast moet er een klik zijn. Echt een klik. Zodat we er samen voor kunnen gaan. Ik werk intensief met mensen samen, dan wil ik graag veel plezier hebben ondertussen. Dat komt het resultaat altijd ten goede!

Yvonne van Balkom

STORYSELLING STRATEEG

Dit zeggen anderen

over mij...

‘Wij van wc-eend adviseren wc-eend.’ Een bekende term in communicatieland. Ik laat het liever aan anderen over om te vertellen wat ze van onze samenwerking vinden. 

Deelnemers die door mij zijn gecoacht/getraind/begeleid in diverse trajecten: 

'Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee Yvonne de vinger op de zere plek weet te leggen. Onderbouwd met wetenschappelijke theorie kan ze me laten inzien waar kansen voor mij liggen om met meer overtuiging op een podium te staan. Daarnaast geeft Yvonne praktische tips waarmee ik meteen aan de slag kan.’
Raimke van den Neemt
Zelfstandig ondernemer
Monique
Goudsmid
"Ik merkte dat ik de afgelopen weken wat laag in energie zat en wist niet goed waar dat door kwam. En nu zie ik hoe dat komt en hoe ik daar zelf invloed op kan hebben."
Alieke
Werknemer
"Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar je hebt me nieuwe inzichten gegeven waar ik ook meteen mee aan de slag kan en waarvan ik ook echt geloof dat ze mijn bedrijf ten goede komen! Heel fijn goed je me in een kort telefoongesprek zo op gang hebt kunnen helpen. Ik voel jouw enthousiasme en je hoofd loopt over van de creatieve ideeën. Ik werd meteen meegesleept in jouw lekkere flow!"
Amy Verspaandonk
Eigenaar Little Vagebond
"Yvonne weet feilloos door de woorden heen te luisteren en het verschil waar te nemen tussen wat er verteld wordt en waar het op een diepere laag ècht om gaat. Ik hoorde op een gegeven moment via haar mijn eigen verhaal terug. Het verhaal waar ik diep in geloof maar ook weer zo aan twijfel. En zij sprak het uit. Het was niet enkel meer in mij een beeld, een idee, het was nu gezien. Ze koppelde daar direct creatie kracht aan en gaf inzichten in hoe het de wereld in gebracht kon worden, op een manier die bij mij kon passen. Het inzien hoe het wèl kan, op een eigen manier, zat voor mij vooral in de kleine stapjes en het besef dat het een reis is, waarin je niet weet waar je morgen bent en dat dit nu juist zo mooi is. Er bestaat geen eindresultaat. Het leven is de reis zelf met alles wat er in die reis verschijnt en ontstaat. Dank je wel Yvonne voor je spiegelkracht. Je hebt me laten zien wat er al in zit. Dank!"
Sanne Jaspers
“ Als zelfstandige kwam ik vaak de twijfel tegen van; ‘is dit wel de juiste weg of moet ik het anders doen?’ En vroeg ik mezelf af wordt ik hier nu echt gelukkig van? Ik ben boeken gaan lezen over hoe je je gedachten vormt en ze zou kunnen vormgeven. In deze zoektocht is Yvonne op mijn pad gekomen. Maar tijdens een gesprek met Yvonne werd mij veel duidelijk. Yvonne liet mij inzien dat ik voor mijn passie stond, dat ik ben wie ik ben met alles wat daar bij hoort. Dat de lichamelijke beperking (rechtzijdige hemiplegie ten gevolg hersenbloeding op 3 jarige leeftijd) een onderdeel is van wie ik ben. Ik kan dat niet weg stoppen of verdoezelen. Dus what you see is what you get. Ik realiseerde dat ik dat ook heel belangrijk vind in mijn werk en communicatie. Ben jezelf en durf vooral jezelf te zijn. Doe wat goed is, en vooral wat goed voelt. Sta in verbinding met dit gevoel en maak vanuit hier keuzes. Als je vanuit deze kracht kan werken kun je alles realiseren wat je wil. Leg de focus op waar je enthousiast van wordt en minder op je twijfel en of angst. Yvonne bedankt voor dit inzicht."
Steven Boink
Tuin- en landschapsinrichter

Soms heb ik zin om een online masterclass te geven. Dit zijn enkele reacties: 

Contact

Heb je vragen? Mail even:

contact@yvonnevanbalkom.nl