Het oogt heel gezellig en ontspannen op de foto. Is het ook. En ondertussen gaan we heel diep. Diep naar jouw kern. We gaan ontdekken waarom je doet wat je doet. En we gaan werken aan de manier waarop je jouw boodschap uit. Wat dat precies inhoudt? Dat is compleet afhankelijk van jou en jouw behoefte.

Let's go on an adventure

Jij bent goed in jouw vakgebied. Ik in het mijne. Wanneer we dat bij elkaar brengen ontstaat er magie. Onze samenwerking bestaat uit één tot drie fases. Samen kijken we welke fases voor jou nodig zijn.

Afhankelijk van jouw persoonlijke startpunt bepalen we samen welke fase het meeste aandacht krijgt. Dat betekent dus ook dat ik niet werk met vaste trajecten, qua lengte, inhoud en prijs. Het gaat erom wat er voor jou nodig is.

connectie fase
Discover Your Magic

We gaan eerst in verbinding met jouw kern om je boodschap op te halen en te finetunen. Wie ben je? Waar sta je voor? Waarom doe je wat je doet? 

Nu wordt duidelijk – voor jezelf en voor anderen – waarom jij mensen aantrekt met jouw boodschap.

communicatie fase
Share Your Magic

Je weet wat je boodschap is. Nu is het tijd om aan iedereen te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Ik begeleid je bij het creëren van jouw inspirerende website, presentatie, webinar of andere vorm van presentatie die staat als een huis.

creatiekracht fase:
Magnify your magic

Kijk, je weet wie je bent en wat je te vertellen hebt. Nu is het tijd om te werken aan de details. Door je online video’s, presentatie of webinar stap voor stap steeds beter en krachtiger te maken, blijf je groeien in wat je doet. De details maken het verschil. 

Yes, I'm in!

Top! Je kunt me bereiken via een van deze kanalen: