Workshop Storytelling

FIND & TELL YOUR BUSINESS STORIES Stop met overtuigen. Start met inspireren.

Stop met overtuigen. Start met inspireren.

Elke dag ben je bezig met verkopen. Je idee verkopen bij je collega’s. Je boodschap verkopen aan je publiek. Jezelf verkopen op social media. Je product verkopen aan je potentiële klanten. 

Maar… als je ook maar een beetje op mij lijkt, zie je jezelf helemaal niet als verkoper. Je krijgt misschien zelfs wel de kriebels van dat woord. 

Hoe kun je dat leuker en makkelijker maken? Voor jezelf én de ander? 

Stop met verkopen. Start met inspireren. 

Misschien probeer je dat al zoveel mogelijk. Maar merk jij ook dat je soms dénkt heel inspirerend te zijn, maar dat je toch merkt dat de boodschap niet goed overkomt? Er komt te weinig enthousiasme terug. Het ging anders dan je je had voorgesteld. You’re not alone!

Dé manier om anderen te inspireren is storytelling. 

Storytelling gaat over verhalend vertellen. Dus niet zomaar je informatie delen, maar de ander echt meenemen in je verhaal, in jouw boodschap. 

Dit maakt het verschil tussen een reactie als: ‘bedankt voor de boodschap’ of ‘gaaf, vertel me me meer!’

“Ik heb geen verhalen.” Dat hoor ik meestal. Maar het klopt niet. Je moet ze alleen even leren zien. Samen gaan we ze naar boven halen. We maken een reis naar jouw onderbewuste en halen de allermooiste pareltjes op.

In deze workshop gaan we:

1. Inspirerende, relevante verhalen boven water halen.

2. Oefenen om deze vervolgens inspirerend te delen, aan de hand van krachtige storytellingtechnieken. 

“Gedurende mijn 13 jaar als videoproducent, heb ik ontelbaar veel pitches bij bedrijven gegeven over een idee wat ik had voor de filmopdracht. Waarom waren ze de ene keer laaiend enthousiast en de andere keer niet? Het lag aan mijn manier van presenteren: zonder of met verhalen  Dat vond ik zo boeiend dat ik me ben gaan verdiepen in inspiratie en storytelling. Hoe inspireer je anderen? Nu help ik graag jou om op die inspirerende plek te komen, zodat jouw boodschap zo waardevol en inspirerend mogelijk wordt voor anderen.” 

Yvonne van Balkom

coach- en trainer inspirerend spreken

IMG_9707

Na deze workshop...

Heb je een prachtig, authentiek verhaal ‘op de plank liggen’ om te delen tijdens jouw salesgesprekken, op het podium of op je social media om mensen te inspireren. 

Ervaar je meer plezier en voldoening voor, tijdens en na het overbrengen van jouw boodschap. Dat straal je ook uit. Laat die complimenten maar komen… 

Kom je krachtig, vol zelfvertrouwen en ontspannen over (en voel je je ook echt zo). Als jij praat, luisteren mensen écht naar je. Vol interesse. Ze zijn oprecht benieuwd naar jouw boodschap en jij kunt deze krachtig overdragen vanuit volledige ontspanning.

Ga je de structuur die je op deze dag leert, elke keer inzetten wanneer je jouw boodschap wil delen. Dit gaat een enorm verschil opleveren. 

Enthousiast?

Meteen enthousiast? Vul even je gegevens in, dan is jouw plek alvast gereserveerd. Ik neem dan contact met je op om samen met jou te kijken of jouw verwachtingen en wensen aansluiten bij deze workshop.

Eerst nog even verder neuzen?

Stel je voor...

Nog één stap en dan loop je de ruimte binnen waar iedereen jouw verhaal, jouw pitch gaat horen en zien. Online of offline. Jouw boodschap. Je checkt even bij jezelf hoe je je voelt.

Rustig. Relaxed. Gezonde spanning.

Je weet dat je goed bent voorbereid. Je boodschap klopt. Je bent er klaar voor. Vol vertrouwen loop je de ruimte in en begin je je presentatie. Vanuit inspiratie en volledig ontspannen. Want je weet: ik heb een inspirerend verhaal te vertellen.

Wauw. Heerlijk.

Dé dag

Leuk dat je erbij wilt zijn, enkele details: 

Maximaal 6 deelnemers.

Van 9.30 – 16.30u.
Incl. lunch. Op een fijne, inspirerende omgeving in Vught of omgeving.

Deze training past binnen de Corona-maatregelen.

De investering is 395 euro, excl. btw. (Tenzij je ‘m volgt in combinatie met de andere 3 workshops in deze serie. Dan betaal je 360 euro per workshop)

Na deze workshop kun je me nog 4 weken vragen om feedback op jouw verhalen. Leuk!

Wil je erbij zijn?

Snap ik! Vul even je gegevens in, dan is jouw plek alvast gereserveerd. Ik neem dan contact met je op om samen met jou te kijken of jouw verwachtingen en wensen aansluiten bij het traject.

“Wat kun je van de workshop verwachten? Plezier, lol én diepgang. Ik ben niet van de koetjes en kalfjes. Ik heb lang gedacht dat dat een manco was. Maar die diepgang waardeer ik nu juist des te meer.

Ik neem je mee naar jouw innerlijke inspiratieplek om daarna vol overgave en vertrouwen jouw boodschap te kunnen uiten. En dit allemaal op een hele praktische manier. Ik vind het leuk om dit toch wat mystieke onderwerp – inspiratie – ook vanuit wetenschappelijke hoek te bekijken. 

Het wordt een dag waarin je in een kleine groep op zoek gaat naar jouw eigen manier om inspiratie op te wekken en naar jouw eigen manier om jouw boodschap inspirerend te delen

Yvonne van Balkom

coach- en trainer inspirerend spreken

Yvonne18_vk

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is niet geschikt voor iedereen. Wij gaan voor resultaat en dus is het belangrijk dat je je in minimaal 2 van de volgende punten herkent:

Je bent ondernemer, leidinggevende of professional. Voor je werk vind je het heel leuk om jouw boodschap te delen. 

Je hebt zin om de wereld van storytelling in te duiken en staat open voor een bijzondere reis. 

Je hebt het gevoel dat je jouw ideeën, jouw boodschap nu soms nog teveel ‘uit je hoofd haalt’. Of van Google leent. Je wil graag dat het écht jouw boodschap is. Ontstaan vanuit jouw inspiratie. 

 

Het liefst breng je je boodschap over vanuit het volste vertrouwen en volledige ontspanning. Een mooi streven! Haalbaar ook. 

Ja, dit wil ik meemaken!

Wil je vrijblijvend alvast een plek reserveren? Laat dan hieronder je gegevens even achter. Ik neem dan contact met je op om samen met jou te kijken of jouw verwachtingen en wensen aansluiten bij het traject.