Zin in avontuur, uitdaging én het vergroten van je communicatie skillset? Daar is deze 4-daagse workshop-serie voor. Elk aspect van wat ik te geven heb komt aan bod: ons onderbewuste, beïnvloedingstechnieken (ik noem het liever: inspiratietechnieken), neuromarketing, presentatievaardigheden, storytelling. De hele mikmak. Je bent meer dan welkom!

Alles is anders

Waarschijnlijk heb je inmiddels door dat ik net wat anders werk dan gebruikelijk is. Alles wat ik doe, doe ik graag op mijn eigen manier. Daarom even korte snaak-preview wat je kunt verwachten. Al kan ik dat nooit helemaal uitleggen. Dit is iets waar je gewoon bij moet zijn om het zelf te ervaren. 

De workshops hebben geen vooraf vastgestelde datum waarop je je kunt inschrijven. Je laat gewoon even weten dat je er graag bij wil zijn. Daarna hebben we altijd eerst persoonlijk contact. Wil je dan nog steeds meedoen, dan kom je terecht in een groepje waarvan ik inschat: dat past bij jou. Samen prikken we de data waarop iedereen kan. En weet je wat: dat lukt altijd. En nog snel ook. 

Je mag de volledige 4-daagse volgen én je kunt er de workshops uitpikken die jou het leukste lijken. Wat jij wilt. Volg je eigen pad. Dat doe ik ook. Wanneer je ze alle vier als serie volgt, betaal je minder. Een losse workshop kost 395 euro, excl. btw. De hele serie kost 1.440 euro, excl. btw. De workshop vinden plaatsen in Vught en omstreken, van 9.30 – 17.00u.

Ik sta niet de hele tijd als een juf voor de klas. Jakkes. Je mag verwachten dat we enorm veel lol gaan hebben. Het kan zomaar zijn dat we plotseling met de hele groep het bos in gaan en daar de workshop vervolgen. Of er is spontaan een gasttrainer aanwezig. Of… who knows. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Het wordt sowieso een avontuurlijke reis.

De workshops

1. Discover
Your
Business Identity

Wanneer ik om me heen kijk, zie ik veel zelfstandig ondernemers elkaar nadoen qua externe communicatie. Zonde. Het gaat er niet om dat je het wiel opnieuw uitvindt, het is wel belangrijk dat je ontdekt wat bij jou past. Bij jouw essentie. In totaal zijn er 12 verschillende Business Identiteiten. Het kan goed zijn dat jij een ‘avonturier’ bent. Daar hoort een hele andere manier van communiceren bij dan een ‘rebel’. Zodra je ontdekt welke Business Identiteit bij jou past (gebaseerd op de archetypen van Jung) dan kun je jezelf laten zien op een manier die 100% aansluit bij wie jij bent. Dat geeft vrijheid!

2. Find & tell
Your
Business Story

Stop met overtuigen en start met inspireren. De beste manier om dat te doen is door niet zomaar je boodschap te vertellen, maar storytelling technieken in te zetten. Storytelling. Dat is verhalend vertellen. Daar hoort ook jouw business verhaal bij. Deze verhalen hebben we allemaal! Je moet alleen net even weten welke verhalen dat zijn en hoe je ze effectief kunt inzetten. Na deze workshop heb je jouw belangrijkste verhaal helemaal uitgewerkt en pas je een storytelling structuur toe die je voortaan met succes weet in te zetten.

3. Share
Your
Message

Oké, je weet waar je voor staat en waarom je doet dat je doet. Dat heb je ontdekt in de eerste workshop. Je weet ook hoe je storytelling toepast in je verhaal. Nu gaan we aan de slag met het overbrengen van jouw boodschap. Zodat niet alleen jouw boodschap staat als een huis, maar jij ook. Presentatievaardigheden. Die zijn nu aan de beurt. Hoe kom je over? Wat straal je uit? Hoe zet je je verhaal kracht bij? Wanneer doe je dat wel en wanneer niet? Na deze workshop presenteer je jezelf met nog meer vertrouwen. Handig voor je video’s of andere presentaties.

4. Inspire the
whole wide
world

Op deze dag deel ik met jou mijn beste tips hoe je anderen inspireert met jouw boodschap. Ik leer je beïnvloedingstechnieken (ik noem het liever inspiratietechnieken) uit de neurowetenschappen. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw boodschap ook écht bij de ander binnenkomt – en ook nog eens lang wordt onthouden? Een lesje breinkennis. Je gaat je verbazen over alle mogelijkheden. Er gaat een wereld voor je open! En natuurlijk leer ik je hoe je deze tools op de juiste manier inzet zodat je vol vertrouwen kunt zeggen: ik stop met overtuigen en start met inspireren. 

Yes, I'm in!

Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Super! Wil je een plekje reserveren? Top. Of wil je eerst wat meer informatie? Dat kan ook. Laat je gegevens hieronder achter en ik neem persoonlijk contact met je op. 

Op een andere manier in contact komen? Check this out: